Globeless handbagage koffer

globeless_handbagage_koffer

Is reizen je lust en je leven? Ben je constant onderweg en heb je een goede handbagage koffer nodig? Dan is Globeless het koffermerk voor jou! Globeless handbagage koffers zijn gemaakt om jouw reis zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken

Specificaties:
Lichtgewicht koffer (2,5 KG)
Hard case exterieur
TSA-combinatieslot
Ge√Įntegreerde ritsen voor het TSA-slot
Aluminium trolley handvat
4 geluiddempende 360 graden roterende wielen
Pakbanden aan de binnenzijde
2 x ritsvak aan de binnenzijde
IATA-standaard (55 x 35 x 20 cm)

Globeless handbagage trolley koffers voldoen volledig aan de IATA-norm. Meer dan 250 vliegtuigmaatschappijen zullen deze handbagage koffers in de cabine van het vliegtuig accepteren, omdat zij voldoen aan de maximale afmetingen (55 x 35 x 20 cm).

Minder gewicht
De lichtgewicht handbagage trolleys van Globeless wegen slechts: 2,5 kg. Des te meer ruimte hou je over om kleding en andere reisbenodigdheden mee te nemen.

Minder stress en gedoe
Doordat je jouw Globeless koffer gegarandeerd als handbagage aan boord van 250 vliegmaatschappijen mee mag nemen bespaar je tijd en geld! Niet meer in de rij staan voor de afgifte van je koffer. Geen extra kosten voor het bijboeken van ruimbagage en minder gedoe bij het stallen van je handbagage koffer aan boord van het vliegtuig.

Minder tijd kwijt met inpakken
Handbagage koffers inpakken zorgt er voor dat je bewust nadenkt over wat je wel en niet meeneemt. Groot voordeel hierbij is dat je zo klaar bent met inpakken en wederom tijd bespaart. Zo heb je minder kopzorgen en ga je ontspannen op reis!

Minder tijd kwijt op de luchthaven
Gelijk na de landing beschik je over jouw handbagage trolley, bagagebanden zijn voor jou dus verleden tijd. Zo bespaar je enorm veel tijd bij aankomst en kun je ontspannen jouw reis beginnen.

Minder geld kwijt voor goede kwaliteit
Globeless trolleys bieden alles wat je mag verwachten van een goede handbagage koffer.

Scroll naar boven