Goedkope handbagage koffer kopen van Globeless

Is reizen je lust en je leven? Ben je constant onderweg en heb je een goede handbagage koffer nodig? Dan is Globeless het koffermerk voor jou! Globeless handbagage koffers zijn gemaakt om jouw reis zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken.

globeless handbagage

Handbagage koffers die voldoen aan de IATA-norm

Globeless handbagage trolley koffers voldoen volledig aan de IATA-norm. Meer dan 250 vliegtuigmaatschappijen zullen deze handbagage koffers in de cabine van het vliegtuig accepteren, omdat zij voldoen aan de maximale afmetingen (55 x 35 x 20 cm).

Minder gewicht
De lichtgewicht handbagage trolleys van Globeless wegen slechts: 2,5 kg. Des te meer ruimte hou je over om kleding en andere reisbenodigdheden mee te nemen.

Minder stress en gedoe
Doordat je jouw Globeless koffer gegarandeerd als handbagage aan boord van 250 vliegmaatschappijen mee mag nemen bespaar je tijd en geld! Niet meer in de rij staan voor de afgifte van je koffer. Geen extra kosten voor het bijboeken van ruimbagage en minder gedoe bij het stallen van je handbagage koffer aan boord van het vliegtuig.

Minder tijd kwijt met inpakken
Handbagage koffers inpakken zorgt er voor dat je bewust nadenkt over wat je wel en niet meeneemt. Groot voordeel hierbij is dat je zo klaar bent met inpakken en wederom tijd bespaart. Zo heb je minder kopzorgen en ga je ontspannen op reis!

Minder tijd kwijt op de luchthaven
Gelijk na de landing beschik je over jouw handbagage trolley, bagagebanden zijn voor jou dus verleden tijd. Zo bespaar je enorm veel tijd bij aankomst en kun je ontspannen jouw reis beginnen.

Minder geld kwijt voor goede kwaliteit
Globeless trolleys bieden alles wat je mag verwachten van een goede handbagage koffer namelijk:

  • Lichtgewicht koffer (2,5 KG)
  • Hard case exterieur
  • TSA-combinatieslot
  • Ge├»ntegreerde ritsen voor het TSA-slot
  • Aluminium trolley handvat
  • 4 geluiddempende 360 graden roterende wielen
  • Pakbanden aan de binnenzijde
  • 2 x ritsvak aan de binnenzijde
  • IATA-standaard (55 x 35 x 20 cm)

Dit alles voor een zeer scherpe prijs. Kortom: minder geld kwijt voor goede kwaliteit!
Spreekt dit jou ook aan? Koop dan direct jouw handbagage koffer van Globeless bij bol.com en ontvang hem de volgende dag thuis.